zondag 15 januari 2012

Nieuwsflits!

Zoals velen waarschijnlijk wel weten is het eind januari weer tijd voor de CHA in Amerika! Dat betekent dat er weer veel nieuwe producten aan zitten te komen van Tim Holtz en natuurlijk volgen wij dit op de voet! We gaan ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat we al deze leuke nieuwe spullen zo snel mogelijk binnen krijgen! Hou de site in de gaten...

We zitten met smart te wachten op een bestelling die we geplaatst hebben met onder andere bijna 50 kleuren alcohol inkt!

Geld vergeten mee te nemen... of net niet genoeg geld bij je voor dat leuke stempeltje...? Vanaf heden is het mogelijk altijd bij Scrapbookzolder te pinnen, op de beurs maar ook bij ons thuis!

Er zitten weer nieuwe artikelen in de categorie opruiming, onder andere de creatables van de kerst!

Nu 10% korting op:
- alles in de categorie embellishments
- de clear stempels van Marianne design
De actie met de pizzadozen is goed ontvangen en we hebben er leuke reacties op gekregen, we hebben er nog een aantal over voor degenen die nog een gokje willen wagen... Koop voor 15 euro een pizzadoos vol met scrapbookmaterialen ter waarde van ruim € 50,00! Klik hier voor meer informatie!

Er zijn nog plaatsen over voor de workshop op zaterdag 21 januari, Eline's kijkkastje!
Tijdens deze dag maak je een leuk kijkkastje met onder andere producten van Eline's huis zoals: papier pale pastels, eline's houtjes, kant, roosjes, mdf figuren, doosjes en meer!! Daarnaast maak je een aantal leuke verassende dingen zelf voor de invuling van het kastje! Je gaat naar huis met een leuk kijkkastje en met extra materiaal om thuis nog wat leuks te maken. Geef je hier op voor deze superleuke dag!

eline's kijkkastje

Klik hier voor de creatables van Marianne Design van Januari, nu te koop vanaf € 6,75
creatable tree www.scrapbookzolder.nlcreatable grass www.scrapbookzolder.nlcreatable fence www.scrapbookzolder.nlcreatable ivy www.scrapbookzolder.nl

De opbergbakken voor 12x12 inch papier zijn nu slechts € 3,50 per stuk, klik hier voor meer informatie!

Groetjes Claudia

Kunt u de nieuwsbrief niet goed lezen, klik dan hier voor de online versie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten