vrijdag 25 oktober 2013

Lay Out With Love

Een tijdje terug samen met Claudia een weekend heerlijk aan het scrappen geweest. Hieronder een van de resultaten. Het was een tijdje geleden dat ik een lay-out heb gemaakt. Moet zeggen ben erg tevreden over het resultaat. Hieronder een aantal foto's.







Wat heb ik allemaal gebruikt: Design papier, cardstock, labels, distress stickels dry glitter clear rock candy, film strip, idea-ology crinkle ribbon, distress stains: evergreen bough, picked raspberry, mustard seed, distress inkt: evergreen bough, walnut stain, picked raspberry, ripe persimmon, embossing inkt, archival inkt zwart, emboss poeder black, reliëfpasta, distress glitter mustard seed, TCW templates 6x6: star fall, susana's arrows en mini numbers collage, palet mes, tekst stempels, rub ons, long fasteners, tiny attacher staples, inkt blending tool, naaimachine, craft sheet.

Het is een hele lijst en ik hoop dat ik niets vergeten ben ;). Maakt je cardstok kleiner dan je design papier. Met de stain op je craft sheet een aantal vlekken maken en hier je cardstock in drukken. Niet heen en weer bewegen. Laat drogen, eventueel met een heat tool. Gebruik de template mini numbers collage en maakt met je inkt blending tool op diverse stukken van het cardstock afdrukken. Poets de randen donker. Bevestig met behulp van de naaimachine je bewerkte cardstock op je design papier. Mat de foto. Plak deze zo op dat je aan de bovenkant je label er tussen kan schuiven. Beinkt je labels and tiny tags. Gebruik diverse template om er een leuk design op te poetsen. Met rub ons tekst erop wrijven. Crinkle ribbon nat maken en met de stains kleuren. Goed drogen met de heat tool en daarna de tekst stempelen met archival inkt. Weer goed drogen. Bevestig de ribbon aan je tag en schuif gedeeltelijk achter de foto. Pijl bewerken met zwarte emboss poeder, Maakt met behulp van de template star fall de reliëfpasta en palet mes sterren op de lay out en bestrooi met de distress glitter. Goed laten drogen. Versier  en deel in naar eigen inzicht.

Het merendeel van de producten die ik heb gebruikt zijn in de webshop van scrapbookzolder te krijgen. Als je vragen hebt mail gerust naar info@scrapbookzolder.nl en we helpen je graag.

Zal het origineel meenemen naar de Krea Doe volgende week. Hoop jullie daar te zien.

Groetjes
Saskia

vrijdag 18 oktober 2013

Krea Doe!

Nog ruim een week en dan is het alweer zover: De Krea Doe in Utrecht gaat weer van start en Scrapbookzolder is erbij! We staan weer op ons inmiddels vertrouwde plekje en nemen een heleboel leuks mee naar de beurs. Iets lekkers  bij een besteding van boven de 30 euro en een flinke korting als je vóór elf uur komt shoppen.
En we hebben weer een leuke workshop bedacht. Boordevol technieken en je gaat met een mooie kaart naar huis. Hierbij een sneakpeakje en we hopen jullie in grote getalen weer te mogen begroeten bij onze kraam.
Groetjes Anette