donderdag 26 september 2013

25 jaar getrouwd...

Deze canvas heb ik in opdracht van een collega gemaakt voor een stel dat 25 jaar getrouwd is. De kaart was de uitnodiging voor het feest. De LO is op canvas geplakt.



Groetjes Claudia

woensdag 25 september 2013

Cropavonden en workshops...

We hebben diverse vragen gekregen wanneer er weer cropavonden gehouden gaan worden dus we gaan deze weer nieuw leven inblazen! Wat is een cropavond? Dit is gezellig samen met anderen bezig gaan met je eigen project en daarbij gebruik maken van elkaars ideeen. Daarnaast stel ik mijn gereedschappen en andere materialen beschikbaar om mee te werken. Te denken valt aan inkt, verf, stempels, rubons, stickers, lint, etc. Voor een cropavond betaal je € 5,- en dit is inclusief koffie/thee en wat lekkers. Een cropavond begint om 19.30 en duurt tot 22.30. Klik voor meer informatie hier! De eerste data voor de cropavonden zijn:
- dinsdag 1 oktober
- maandag 7 oktober
- dinsdag 15 oktober
- maandag 21 oktober
- week erna niet ivm Kreadoe

Er is nog plek voor de workshop kerstkaarten maken op woensdag 9 oktober, klik hier voor informatie!

Zaterdag 19 oktober volgt er nog een workshop labels maken van 9.00-13.00, klik hier voor informatie!


Helaas moeten we het Scrapbookzolder Event afzeggen in verband met een grote beurs in Zuidlaren. Mede hierdoor en andere omstandigheden (sinterklaasvieringen en drukte van de maanden november en december) zullen we naar alle waarschijnlijkheid te weinig aanmeldingen krijgen. We vinden het erg jammer maar zullen voor de belangstellenden een crop houden op zondag 17 november, vol=vol. Het tweede Scrapbookzolder Event zal waarschijnlijk verschoven worden naar het weekend van 25/26 januari. 

Het weekend van 23 en 24 november zullen we nu te vinden zijn op de hobby en vrije tijd beurs in Zuidlaren. Deze beurs is ooit begonnen in Leeuwarden en verhuist nu naar de prins bernardhoeve in Zuidlaren! Deze beurs is in de afgelopen decennia uitgegroeid tot de grootste en meest veelzijdige beurs van Noord-Nederland! We hopen u hier te mogen ontmoeten. 

dinsdag 24 september 2013

Heel snel kaartje...

... met de stempelset Air Mail van Marianne Design. Deze is niet nieuw maar o zo leuk!


Gebruikt: stempelset air mail van Marianne Design, archival inkt jet black en coffee, distress inkt brushed corduroy, clear block, inkt blending tool met foam kussentje.