maandag 19 augustus 2013

Creaspektakel Kampen

Afgelopen zaterdag 17 augustus zijn we weer naar de eerste beurs geweest na de vakantie: het Creaspektakel in Kampen! Het was de tweede keer dat deze beurs georganiseerd werd en wij vonden het een groot succes! Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik niet zo goed wist wat ik ervan moest verwachten... De eerste keer op een beurs buiten, in een centrum... Maar wat hebben we gezellige, leergierige en creatieve mensen aan de kraam gehad :-). Bedankt allemaal voor deze gezellige en geslaagde dag en noteer alvast de datum voor volgend jaar in de agenda: 16 augustus 2014!


Wij zullen er zeker weer bij zijn volgend jaar op het Creaspektakel in Kampen!

maandag 5 augustus 2013

12 tags of 2013; august

Het einde  van de vakantie komt langzaamaan weer in het zicht, geen tijd meer om vanalles voor me uit te schuiven. Dus maar even snel de labels voor augustus gepoetst. Je kunt voor de technieken het beste naar de site van Tim holtz gaan. Er staan stap voor stap foto's bij die voor iedereen te volgen zijn.
Ik heb zelf in dit geval masking tape (verkrijgbaar in de webwinkel) gebruikt om de afbeeldingen te maskeren. Veel goedkoper dan Mask Sheets en ook nog eens te verwarmen zonder dat het smelt. De teksten zijn gemaakt met de veelzijdige stempelset van Stampers Anonymous; Simple Sayings