vrijdag 17 mei 2013

Old Letter Roze

We hebben weer twee hele leuke nieuwe stempels:

Old Letter rose nr. 1 en Old Letter rose nr. 2. Hieronder een kaart met de old letter rose nr. 2.



De stempel is met zwarte archival inkt op specialty stamping paper gestempeld. Doe dit twee keer. Dan 1 afdruk gepoetst met distress inkt fired brick en mowed lawn. De randen zijn met de paper distresser bewerkt. Kaart op zwart cardstock gemat en wederom met de paper distresser bewerkt. De roos van de tweede afdruk uitgeknipt en ingekleurd met distress marker fired brick. Roos met foam tape precies bovenop de ander roos plakken. De randen van de roos ingesmeerd met glossy accents en dry glitter eroverheen gestrooid. Opplakken op een witte kaart en klaar is deze mooie kaart.

Groetjes Claudia

maandag 13 mei 2013

Scrapbookzolder Event Voorjaar 2013

Hallo allemaal,

Op 27 april heeft voor de eerste keer het Scrapbookzolder Event plaats gevonden. 22 dames arriveerden tussen half tien en tien bij het Markehuus in Assen. Iedereen had zijn scrapspullen meegenomen en er was gelegenheid om make and takes te volgen. Daarnaast kon je als je dat wilde meedoen aan twee uitdagingen. Hiermee kon je een leuke prijs winnen. De cricut en de vagabond stond voor iedereen ter beschikking en uiteraard hadden we de winkel ook meegenomen. Om tien uur zijn we met zijn allen aan de slag gegaan. Rond half een hebben we met zijn allen heerlijk geluncht. We konden even in een andere ruimte zitten en bijkletsen. Voordeel was ook dat er geen kruimels tussen ons scrapwerk kwamen :) De dag vloog om rond vier uur werden de prijswinnaars bekend gemaakt. Dame, nogmaals van harte gefeliciteerd. We zien graag wat jullie van jullie prijs hebben gemaakt!

Impressie foto's zaal & winkel:




Foto's make and take:



Wij hebben het een hele leuke dag gevonden en zijn bezig met de organisatie van het event in het najaar!

Groetjes Claudia, Saskia en Yvonne.

zondag 12 mei 2013

You're sew fabulous

 In het leuke blokje Happy Days van Papermania zitten ook hele leuke papiertjes met naaigerei en patronen.



De paspop heb ik aangekleed met een rokje van organza. De chevrons en de meetlinten zijn ook uit het dessinpapier uitgesneden. Een paar randjes met de naaimachine past er ook erg leuk bij. De tekst heb ik in word getypt en uitgeprint, daarna er een banner van gemaakt en met distress inkt en blender bewerkt.

vrijdag 10 mei 2013

Scrapbookzolder Event

Hier een kleine impressie van het Scrapbookzolder Event dat we gehouden hebben op zaterdag 27 april. Het was een hele gezellige dag en zeker voor herhaling vatbaar!