dinsdag 29 januari 2013

Stempels Different Colors...

De stempels van Different Colors zijn binnen gekomen en wat zijn ze leuk...! En wat is er dan leuker dan ze even uit te proberen... Ik heb de stempel Inspire Tree gebruikt en dew drops.



Nu morgen nog de tijd vinden om ze op een kaart te verwerken!

maandag 21 januari 2013

Looking glasses

Hebben jullie ze al gezien? Geweldig leuke stempels van papermania in de webshop. Er is zelfs bijpassend papier bij. Ik heb er een label #8 mee beplakt en me er lekker op uitgeleefd. Met behulp van wat distress inkt en een mask de achtergrond bewerkt. En gedeelte van de stempel "looking glasses" uitgeknipt en ingekleurd met distress-markers.
De tekst komt uit mijn eigen voorraad en is gestempeld op tissuepaper.

vrijdag 4 januari 2013

Gelukkig Nieuw Jaar!

Met dit toppertje uit het jaar 2012 wil ik iedereen gelukkig nieuwjaar wensen. Dat we elkaar blij mogen maken met zelfgemaakte kadootjes en kaartjes en dat de inspiratie rijkelijk blijft vloeien.
Dit kaartje is gemaakt met Distress-Stains. Milled Lavender en Peacock Feathers en Evergreen Bough. Te verkrijgen in de webshop.

woensdag 2 januari 2013

Tim Holtz tag januari 2013

De eerste dag van dit nieuwe jaar is nog maar net voorbij en ik heb mijn eerste knutsel al af! En ik moet zeggen dat dit vrij bijzonder is aangezien ik in het vorige jaar niet heel veel zelfgemaakt heb... Maar toen ik vanmiddag mijn mail opende zag ik dat Tim Holtz zijn eerste tag voor dit jaar al geplaatst had, hoezo snel?? En aangezien ik voor vanavond nog niets in de planning had staan, ben ik er maar eens voor gaan zitten. Ik heb niet alle producten die Tim gebruikt heeft maar daar heb ik iets anders voor gebruikt. Zie hieronder mijn resultaat:

 
De foto is helaas wat donker maar ik wilde hem perse nu al plaatsen :-).
 
Hier tot slot nog de link naar de beschrijving van de tag van Tim.


Winnares facebook-actie!

Vandaag is de winnares van de facebook-actie bekend gemaakt. Degene die het prachtige pakket thuisgestuurd gaat krijgen is... Marjolijn Stas! Gefeliciteerd en alvast veel plezier met het pakket. Wil je je adresgegevens mailen naar info@scrapbookzolder.nl?

Dit is de winnende kaart:

Hier volgen de foto's van de overige ingezonden kaarten: