dinsdag 22 mei 2012

Thee?

Theepot gepimpt in rood, wit en blauw, met het superhollandse papierblokje van Marianne Design. Verschillende creatables gebruikt om cardstock en funfoam uit te stansen. Randjes gepoetst met distressinkt. Afgemaakt met een tekstje uit mijn labelwriter en een stukje rolladetouw.

zaterdag 12 mei 2012

Nieuw in de webwinkel: Letraset Promarkers!

Met de overname van Liselore Design is het assortiment van Scrapbookzolder onder andere uitgebreid met de Promarkers! Deze staan inmiddels op de site, de rest van de artikelen komt er zo snel mogelijk achteraan. Op dit moment zijn niet alle Promarkers voorradig, we zullen deze zo snel mogelijk aanvullen. Ook zullen we zo snel mogelijk voorbeelden gaan plaatsen op ons blog. Hier volgt een overzicht van alle 148 kleuren Promarkers:


donderdag 10 mei 2012

Mededeling Scrapbookzolder!
Voor degenen die het nog niet weten: Scrapbookzolder heeft vanaf heden de webwinkel Liselore Design overgenomen. Hiermee vergroot Scrapbookzolder haar assortiment voor een nog completer aanbod. We proberen zo snel mogelijk alle artikelen op de site te plaatsen maar dit heeft even tijd nodig. Kijk dus regelmatig even op de site bij nieuwe artikelen. Of schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de nieuwste artikelen, aanbiedingen en nieuwe workshops.

U bent van harte welkom op Scrapbookzolder!