woensdag 31 augustus 2011

Candy: vrijkaartje Crea Weekend najaar Hardenberg!

Het is weer tijd voor een candy!
30 september, 1 en 2 oktober 2011 staan we weer op de beurs en dit keer op het Crea Weekend najaar Hardenberg 2011. Hiervoor hebben we 5 vrijkaartjes weg te geven! 2 vrijkaartjes worden weggegeven via dit blog en de overige 3 kaartjes via de blogs van mijn DT-leden, klik op hun foto om naar hun blog te gaan.



Wat moet je doen om kans te maken op een kaartje via het Scrapbookzolder-blog:
- Wordt volger van ons blog (als je dit nog niet bent).
- Plaats de candy op je eigen blog in de sidebar.
- Laat een berichtje achter zodat ik weet dat je kans wilt maken op een vrijkaartje.

23 september maak ik de winnaars van de kaartjes bekend zodat er nog genoeg tijd is om de kaartjes te versturen!

Groetjes Claudia

dinsdag 16 augustus 2011

kerstkaartje

En dan kan ik natuurlijk niet achterblijven en show ik ook even mijn kerstkaartje hier.
Was nog niet echt in de kerstmodus en het is een eenvoudig scrapkaartje geworden aan de hand van een sketch die ik van internet heb geplukt.
het was wel erg leuk om als A-team (lees design-team :)) eens gedrietjes te knutselen.
Ik heb papier gebruikt van Bo-Bunny, de kerstbal is van een stans van Marianne design en te koop bij Claudia.
Groetjes van Anneke Klaas

maandag 15 augustus 2011

Kerstkaart.



Ja, ook ik moest eraan geloven om in augustus een kerstkaart te maken. Net als bij Anette was ook mijn inspiratie hiervoor nog ver te zoeken. Daarom hebben we besloten om een middagje met het DT team te gaan knutselen. Bovenstaande kaart is mijn resultaat.
Heb gebruikt als matje, zwart cardstock. Daarna weer een stukje cardstock uitgesneden en deze aan de randjes gescheurd en toen met Gesso de randjes lekker ruig bewerkt, zodat het sneeuw lijkt. Daarna rode kerstpapier waar kleine kerstbooompjes opstaan gemat met zilverpapier van Anette. Het noten papier is van Marianne Design en deze aan de randjes bewerkt met Distress inkt. De hulstblaadjes en besjes bewerkt met Crackel accent. De slee en rendier zijn van Marianne Design en deze heb ik uitgestanst op zilverpapier.
Zowel de Crackel accent als de Marianne stansen zijn bij Scrapbookzolder te koop.

Net als de kaart van Anette en (andere) Anneke is ook deze kaart in het echie op de beurs in Zwolle te zien.
Misschien een tot ziens op de beurs, ik verheug mij erop.

Groetjes Anneke.

zondag 14 augustus 2011

I'm dreaming of a white Christmas.....

Nah, nog even niet hoor. Al lijkt het hier in ons kikkerlandje alsof we alvast het zomerseizoen overslaan.
In ieder geval staan er in de webwinkel alvast een aantal leuke stansen om kerstkaarten mee te maken.
Ik heb me laten inspireren door Sigrid Klinkenberg en de Hobby Handig. Zelf ben ik nog helemaal niet in de kerstkaartenstemming.....
Leuk hè dat hertje. De rechter is in spiegelbeeld gestanst en geëmbossed. Daarna heb ik met een embossingpen voorzichtig de embossing naar de andere kant geduwd. De bruine inkt heb ik aangebracht met een waterbrush. Het papier is van het nieuwe kerstblok van Eline: Merry Little Christmas.

woensdag 10 augustus 2011

Winnaar vrijkaartje beurs in Zwolle.

De winnaar van een vrijkaartje  voor de beurs in Zwolle is...............................................................


Wilma wil je je adres even naar Anneke mailen (mailadres staat op Anneke haar blog bij profiel) Dan wordt de kaart zo spoedig mogelijk naar je toegestuurd.

Iedereen heel erg bedankt voor het mee doen aan deze candy. Misschien zien we jullie op de beurs in Zwolle. Anette geeft alle drie dagen een hele leuke make & take. Schuif gerust aan en doe mee.

Groetjes het team van
Scrapbookzolder.

Mochten de winnaars van de Anette, Anneke, Anneke en Scrapbookzolder onverhoopt niet naar de beurs gaan, laat ons dat even weten. Wij willen dan graag de kaart nog een keer verloten. Zou jammer zijn als er geen gebruik van de kaart wordt gemaakt.