woensdag 29 juni 2011

Merry christmas...



Gisteren bij + 35 graden deze kerst kaart afgemaakt ;lol)). Moet eerlijk zeggen vind het wel wat vroeg om met kerstkaarten te beginnen. De zin moet dan ook nog komen, maar deze creatables van Marianne Design zijn wel erg leuk om mee te werken. Als DT team hebben we van Claudia elke een verschillende creatables  gekregen . Die van mij is de LR0176 en deze is te vinden in de webwinkel. Heb drie kerstboompje uitgestanst en deze gemat. Daarna bewerkt met een kralen slinger. De sterren boven in de bomen komen uit Anette haar assortiment. Het papier is kerstpapier van Maja Design. Het tekst stempeltje is van Nicole Verkooyen.

Groetjes Anneke.

dinsdag 21 juni 2011

Schuurpapier??

De achtergrond van dit label (Manilla tag#8)is verfraaid met behulp van Distress-embossing poeder. Dit goedje geeft een heel bijzonder effect aan je projecten en verschilt zeer van de gewone embossingpoeders.
  • Het resultaat is niet glad, maar voelt aan als schuurpapier.
  • Je moet het spul schudden voor gebruik, want je wrijft een gedeelte van het poeder er weer af na verhitten. hierdoor komt de gebruikte stempelinkt weer tevoorschijn.
  • Er zijn héél veel kleurtjes en die matchen natuurlijk perfect met de Distressinkt.
  • Let dus op bij verhitten: het poeder gaat niet glanzen, maar je ziet het lichter worden. Daarna wrijf je er met je vingers overheen om de kristallen te verwijderen. Die gooi je vervolgens weg.
Verder heb ik gebruik gemaakt van spulletjes uit mijn eigen voorraad. De Hingeclips zijn wel in de webwinkel te koop. evenals de Distressinkt, het zwarte cardstock en de labels.
Kleuren Distressinkt die ik heb gebruikt:
  • Rusty Hinge
  • Dusty Concord
  • Vintage Photo
  • Wild Honey
  • Barn Door
  • Walnut Stain
Hingeclip met labeltje en kroontjespen.

woensdag 8 juni 2011

Tim Holtz distress inkt!

Je kent het vast... je hebt een aantal kleuren distress inkt maar welke zijn het ook alweer... steeds zoeken naar de doosjes en onthouden welke kleuren je ook alweer nog nodig hebt... Toen ik aan het surfen was op het internet kwam ik een handig overzicht tegen hiervoor. Ik wilde jullie dit niet onthouden alleen krijg ik het bestand niet op het blog... Het is een PDF bestand en dat kan ik hier blijkbaar niet uploaden. Het is me ook nog niet gelukt om het te converteren naar jpeg. Hier volgt de link naar de site en download dan de color swatch card.

http://www.rangerink.com/products/prod_dyeink_distresspads.htm

Hier het voorbeeld wat ik ervan gemaakt heb. Ik heb ook direct m'n foamkussentjes op dezelfde kaart geplakt zodat ik precies weet welk kussentje bij welke kleur hoort...