vrijdag 29 april 2011

Kaartenkoffertje

Het heeft even geduurd maar hier dan mijn eerste bijdrage voor dit blog.
Van het prachtige Riddersholm papier Turquoise-Hills Tess en Turquoise-Hills Tallulah heb ik dit koffertje gemaakt. In combinatie met donkerbruin en korenblauw cardstock.
De tutorial heb ik gevonden op het www


Er zitten 3 tabbladen in met diverse teksten, deze kan je naar believen aanpassen natuurlijk.

Achter iedere tab zit een kaartje
De vlinder op het voorste kaartje komt uit de set clear stamps van Viva decor, "Vintage Lace".
Alle randjes heb ik gepoetst met Distress Ink "Brushed Corduroy" van Tim Holtz.
Verder heb ik gebruik gemaakt van o.a. een randpons en stanzen van Marianne Design.
Groetjes Anneke K. (die met het lila t-shirt :))

donderdag 28 april 2011

Koninginnedagkorting 15%!

Hallo allemaal,

Het is alweer bijna Koninginnedag en dat vinden wij wel een reden voor een feestje in de vorm van een leuke korting voor iedereen!!

Bij invoering van de code Koningin15% heeft u recht op een korting van 15% op het totaalbedrag van uw bestelling geplaatst op 30 april en 1 mei. Deze code dient ingevoerd te worden onder het kopje kortingsbon en is eenmalig te gebruiken! De korting geldt ook voor de artikelen die al in de opruiming zijn! Echter, de korting is niet te gebruiken op de artikelen uit de categorie cricut en snij-/stansmachines...

Verder zijn we druk bezig met een workshopprogramma, zowel voor de beginnende scrapper als de gevorderde! Heb je nog ideeen of ben je juist op zoek naar een specifieke workshop, stuur ons dan een mail en we kijken wat we voor je kunnen doen!

Daarnaast wil Scrapbookzolder zich ook gaan toeleggen op kinderfeestjes, vrijgezellenfeestjes, personeelsfeesten, etc. Heb je interesse en wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan naar meer informatie!

Tenslotte is het mogelijk om cropavonden bij te wonen bij Scrapbookzolder, kijk hier voor meer informatie!

Alvast een fijne koninginnedag toegewenst!!

Groetjes Claudia

woensdag 27 april 2011

Viva Decor

Jullie konden al eerder lezen dat er prachtige nieuwe stempels van Viva Decor waren uitgekomen. Dit kaartje is gemaakt met de stempelset: Cameo Image.
Het is een echte laagjeskaart geworden. De stempel van het schilderijtje heb ik vier keer op een verschillend scrappapiertje afgedrukt en daarna in verschillende breedtes uitgeknipt. Alle laagjes opgeplakt met behulp van foam tape. De andere laagjes zijn steeds gestempeld met een randje die bij deze stempelset hoort. De witte swirl, die je op het bruine papier ziet, zit er ook bij en is geembossed met Seafoam White Embossingpoeder, dat binnenkort in de webwinkel verkrijgbaar is. Alle randjes zijn gepoetst met Walnut Stain Distressinkt. Het papier is van Riddersholm: Turquoise Hills,  in combinatie met wit cardstock.
Hier kun je de verschillende laagjes beter zien.

vrijdag 22 april 2011

De Vagabond!!!!

Ik heb er lang op moeten wachten maar het is dan zover, de Vagabond is binnen!!! Ik had hem dinsdag al gekregen maar nog geen tijd gehad om hem uit te proberen. Gisteravond had ik een crop thuis en ik heb een paar minuten kunnen vinden om hem even aan te zetten ;-). Ik denk dat wij dikke vrienden zullen worden, haha!



Het chipboard heb ik uitgesneden met een stans van Tim Holtz, Ornamental. Hierna heb ik deze nog een keer door de Vagabond gehaald met de embossingfolder Starry Night en vervolgens geinkt met Pearlescent Poppy. De chipboard bloem heb ik ook geinkt met de pearlescent poppy en daarna met transparante embossingpoeder bewerkt.
Dit was slechts een kort probeersel en natuurlijk ga ik mij nog veel verder uitleven met mijn Vagabond!!

Groetjes Claudia

dinsdag 19 april 2011

Paas doosje.


Claudia heeft mij gevraagd om een doosje te pimpen. Het is een plastic doorzichtig doosje. Ik vond het zonde van zo'n leuk doosje om deze helemaal dicht te pimpen. Daarom heb ik een gedeelte van de bovenkant opengelaten zodat je een soort inkijkje krijgt.
Het papier wat ik heb gebruikt, is van Riddersholm Design. Dit is een prachtig stevig designpapier en natuurlijk in de webwinkel te koop. Het papier om het doosje heb ik gescheurd zodat ik een inkijkje kreeg, daarna heb ik het gestempeld met een stempel van Viva decor en met witte embossingpoeder bewerkt. Ook het dekseltje heb ik bestempeld met een stempel uit dezelfde verpakking en ook bewerkt met embossingpoeder. De bloem op het doosje is een Spellbinder. Chocolade eitjes in het doosje en zo heb je een heel leuk paas cadeautje!

Bedankt voor uw bezoek!
xxx Anneke.

maandag 18 april 2011

Explosion box

Deze kleine explosion box heb ik gemaakt met het prachtige papier van Riddersholm. Ik heb er een van de nieuwe stempels bij gebruikt van Viva Decor. Het paashaasje is geëmbossed met witte embossingpoeder.

zaterdag 16 april 2011

Scrapbookzolder-blog!!

Ja, ja het is nu eindelijk zover, Scrapbookzolder heeft een blog!!

Laat ik beginnen Scrapbookzolder even voor te stellen voor degenen die het niet kennen. Scrapbookzolder is een internetwinkel met leuke en betaalbare scrapbookmaterialen gevestigd in Assen. We zijn een redelijk beginnend bedrijf en voortdurend bezig de site te ontwikkelen en ons assortiment uit te breiden.
We bieden sinds kort de mogelijkheid om cropavonden bij te wonen en binnenkort zal Scrapbookzolder ook met een divers aanbod van workshops komen, hier zijn we druk mee bezig!

Middels dit blog willen we je op de hoogte houden van nieuwe producten, pre-orders, cropavonden en workshops maar zullen we ook regelmatig nieuwe voorbeelden plaatsen. Ik word hierbij geholpen door de leden van mijn Design Team. 

Veel lees- en kijkplezier op ons blog en we zouden het leuk vinden als je volger wordt!